Otium at Home trap slabs

Ontdek de nieuwe Blackline mattenlijn en PVC trap slabs van Otium at Home: stijl en functionaliteit in elke ruimte

We breiden ons assortiment uit met twee mooie toevoegingen: de luxueuze Blackline mattenlijn en de innovatieve PVC trap slabs. Deze nieuwe producten zijn ontworpen om zowel stijl als functionaliteit te bieden.

Blackline matten: luxe en praktisch gebruik in één

Alle Blackline matten zijn gemaakt van 100% getuft polyamide, nemen vocht perfect op en zijn wasbaar tot 30°C. Veiligheid is ook geen zorg dankzij de antislip-rug die elke mat stabiliseert. Wat deze lijn zo bijzonder maakt, zijn de vijf verschillende kwaliteitsniveaus, beschikbaar in twee maten en vijf elegante tinten zwart.

 

PVC trap slabs: naadloze traprenovatie

Met de PVC trap slabs van Otium at Home geef je de trap een uniforme en stijlvolle look die perfect aansluit bij de PVC-vloer. Deze hoogwaardige bekleding is eenvoudig te installeren, duurzaam, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. De trap slabs zijn verkrijgbaar in tien verschillende decoren.

 

Otium at Home: complete woonoplossingen

Met de introductie van de Blackline matten en PVC trap slabs biedt Otium at Home een compleet assortiment hoogwaardige producten. Van elegante laminaat- en PVC-vloeren tot stijlvolle entreematten en praktische traprenovaties.

 

Maak van elk huis een stijlvolle en comfortabele plek Otium at Home.

Scroll to top